Wij zijn McMain, no-nonsense softwarebouwers

Samen bouwen we aan de toekomst van digitaal onderhoudsbeheer

Bij McMain helpen we bedrijven de stap te zetten naar digitaal onderhoudsbeheer. We doen dat door onderhoudssoftware te bouwen en bedrijven te helpen met de implementatie daarvan. De persoonlijke aandacht en oog voor de processen maakt ons uniek.

Familiebedrijf 👨‍👩‍👧‍👦

Vader, moeder, zoons en dochter.

Teamspirit 🤝

Open communicatie en feedback staan centraal.

Ontspanning 🥳

Regelmatig organiseren we activiteiten en uitjes.

Een familiebedrijf in hart en nieren

McMain is een echt familiebedrijf. Het begon ruim 30 jaar geleden allemaal met één simpele vraag: “Frank, kan jij ons helpen?” Een aantal Harderwijkse bedrijven wilde het beheer van hun machines digitaal bijhouden. Daarom vroegen ze aan Frank Tiekink om een programma te schrijven om storingen in te registreren.

“Frank, kan jij ons helpen?”

De rest is geschiedenis. De opdrachtgevers waren enthousiast en steeds meer bedrijven wilden het programma gebruiken. Uiteindelijk heeft die ene vraag ertoe geleid dat McMain Software is ontstaan.

Inmiddels zijn we ruim 30 jaar verder en staat de nieuwe generatie Tiekink aan het roer. Samen met zo’n 30 collega’s werken we elke dag aan de missie van McMain: samen, slim en simpel bedrijven helpen met digitaal onderhoudsbeheer.

Familiebedrijf

Ruimte voor jouw ideeën en ambitie

Ruimte voor inspiratie en ideeën

Bij McMain is er veel ruimte om je eigen ideeën in de praktijk te brengen. Of je nou een nieuwe feature voor onze software bedenkt, of een andere werkwijze voorstelt, wij juichen vernieuwing toe!

Je krijgt bij McMain veel eigen verantwoordelijkheid in hoe je je werkzaamheden uitvoert. Dus heb jij een nieuw idee waarvan je gelooft dat het kan bijdragen aan onze processen of prestaties, kan je dit direct in de praktijk brengen.

En wil je je kennis verder uitbreiden? Dan kan dat uiteraard ook! We hebben bij McMain een opleidingscommissie. Wil jij een bepaalde training of cursus volgen die je verder helpt in je vakkennis of in je persoonlijke ontwikkeling? Als jouw aanvraag is goedgekeurd kan je meteen aan de slag!

Tijd voor ontspanning

Work hard, play hard is het motto bij McMain. Elke dag staan we klaar voor onze klanten met ondersteuning en nieuwe features in de software. Maar naast het harde werken is er ook zeker ruimte voor ontspanning. Bijvoorbeeld met een potje tafelvoetbal of Mario Kart in de pauze of tussen het werken door.

Daarnaast sluiten we elk kwartaal af met een presentatie, waarin we elkaar op de hoogte houden van onze doelstellingen. Na de presentatie genieten we gezamenlijk van een uitje, zoals lasergamen, paintball of een avondje karaoke.
De mogelijkheden zijn eindeloos! Ben jij er de volgende keer ook bij?

McMain Software team