Inspirerende stages bij McMain Software!

Ontdek, leer en innoveer

Zet de eerste stappen in de professionele IT-wereld met McMain Software. Hieronder vind je onze stageopdrachten. Zit jouw droomstage er niet bij of heb je iets specifieks in gedachten? Laten we samen de stage creëren die bij jouw en onze visie past.

Maak direct impact 🌍

Bij McMain sta je niet langs de zijlijn maar kom je meteen in actie.

Begeleiding van experts 🌟

Leer van de beste in het vak en werk samen met onze professionals.

Jouw toekomst begint hier 🔮

Waar jouw stage eindigt, ligt wellicht een mooie toekomst met een baan of traineeship.

Stages bij McMain

Ben jij op zoek naar een toffe afstudeerstage? Wij hebben de leukste opdrachten!

Predictive Maintenance

Heb je zin in een uitdaging in de technologie? Ontdek hoe trillingsmetingen en sensoren de sleutel zijn tot het voorspellen en voorkomen van storingen!

McMain Online

Maintenance Processen & Data

Ben jij klaar om de kracht van data te ontrafelen? Bij McMain duiken we diep in de maintenance processen. Wat zijn de voordelen van onze software voor onze klanten?

Jos en Marja

Interne automatisering

Benieuwd hoe jij impact kan hebben op onze toekomstige werkwijze? Ga op zoek naar manieren om onze bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te automatiseren!

Product Improvement

Sta jij te popelen om jouw stempel te drukken op onze producten? Ontdek hoe jij nieuwe ideeën omzet in concrete verbeteringen voor onze diensten en een hogere klanttevredenheid!

Hoe het is om stage te lopen bij McMain?

Tijdens je stage bij McMain wordt je meegenomen in de dagelijkse werkzaamheden waardoor je meteen ervaring in het werkveld opdoet. Een enthousiaste McMainer zal je begeleiden en zich inzetten om jouw stage te laten slagen. Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan met een opdracht die echt impact zal hebben op onze klanten en onze software?

Is het dan alleen maar werken bij McMain? Nee, natuurlijk niet! In de pauze kan je buiten een rondje lopen, een potje Mario Kart spelen of je polsen aan het werk zetten met een wedstrijdje tafelvoetbal. Ook organiseren we regelmatig gezellige uitjes, waar jij natuurlijk van harte welkom bent. Sterker nog, tijdens je stageperiode bij ons mag jij een uitje bedenken en regelen. Hoe leuk is dat?! 🤩

Toekomst na je stage

Bij McMain bieden wij graag doorgroeimogelijkheden aan. Bij ons stagelopen is niet alleen een waardevolle, hands-on ervaring in je vakgebied, maar ook een springplank naar een bloeiende carrière.

Voor software engineers hebben we gave traineeships in de aanbieding, zodat je je skills nog verder kunt ontwikkelen. En als je geen software engineer bent, niet getreurd! Er zijn ook kansen om bij ons aan de slag te gaan na je stage. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Klik hier om te zien welke vacatures we hebben!

Wij werken samen met deze scholen

    Hogeschool Windesheim Landstede Deltion college Hogeschool Utrecht

Geïnteresseerd in een afstudeerstage bij McMain?

Laat je gegevens achter en dan gaan we samen aan de slag voor de perfecte stage.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 12 MB.

 

Vragen? Neem contact op

Heb je een vraag over een vacature of stage? Of wil je meer weten over werken bij McMain in het algemeen?

Neem dan contact op met
Anne van IJsendijk.

Neem contact op
Anne van IJsendijk

Recruiter