Stichting Gered Gereedschap steunt (leerling) vakmensen in ontwikkelingslanden met kennis, kunde en middelen. De juiste gereedschappen en machines, een gedegen vakopleiding en verdere begeleiding naar en op het werk zijn daar onderdeel van. Het geeft vakmensen de kans om een zelfstandig bestaan als bijvoorbeeld timmerman, automonteur of kleermaker op te bouwen. Wij dragen graag ons steentje hierbij aan.

Wij zijn trotse partner van Stichting Gered Gereedschap en om hen een handje te helpen, hebben we gereedschapskisten getimmerd. Bij onze klant Van Merksteijn Staalcoating B.V. zijn wij met het team aan de slag gegaan. Het resultaat? 171 gereedschapskisten! Van decoupeerzagen tot aan boren: we waren net een gestroomlijnde machine.

De gereedschapskisten worden in de werkplaatsen van Gered Gereedschap gevuld met gereedschappen en gaan daarna op transport naar Afrika. Vakmensen kunnen er mee aan het werk gaan en zo een zelfredzaam bestaan opbouwen. Bekijk de video om te zien hoe de middag verliep!